Bedrijfsprofiel Seo Ready

Vanuit de gedachte dat een kwalitatieve en professionele website ook binnen handbereik moet liggen voor een relatief lage investering is het concept van Seo Ready ontstaan. Seo Ready kenmerkt zich door de werkwijze van de ontwikkeling van websites en oog voor detail en de wensen van haar klanten.

Daarnaast staat Seo Ready voor de volgende organisatiewaardes:

1. Gedrevenheid en Passie
2. Perfectionistisch en Kwaliteit
3. Klantgericht en Flexibel
4. Persoonlijk en Betrokken

Seo Ready is een jong en dynamisch team dat bestaat uit professionals die zich dagelijks inzet voor tevreden klanten. Door het succes zijn we groeiend, maar willen we eigenlijk groot worden door klein te blijven. Op deze manier kunnen we de kwaliteit van onze dienstverlening blijven waarborgen waardoor u als klant het meeste profijt geniet van onze philosofie en strategie.

 

Waarom Seo Ready?

  • Professionele website!  Tegenwoordig heb je veel aanbieders die tegen lage tarieven voor u een websites kan ontwikkelen. De kwaliteit kent verschillende niveau’s. Seo Ready levert een hoogwaardige website met oog voor detail.
  • Zelf uw website kunnen beheren!Met een CMS kunt u zelf gemakkelijk de website voorzien van teksten en foto’s/video’s. Seo Ready heeft gekozen voor WordPress.
  • Voor een zeer laag tarief!Kijkend naar de kwaliteit van onze websites, ons totaal pakket (all-in-one: website, CMS, SEO pagina’s) en onze persoonlijke aanpak is het eigenlijk niet mogelijk, maar hebben wij dit voor u nu wel beschikbaar gemaakt. Uniek en Bijzonder!
  • Zeer snelle oplevering!Seo Ready heeft een gemiddelde levertijd van 14 dagen. Dit is inclusief de teksten en foto’s. Onze technische oplevering ligt zelfs gemiddeld op 8 dagen. Dit heeft alles te maken met onze werkwijjze en het faciliteren in alles wat benodigd is om een kwalitatieve website te maken en te krijgen.

Onze werkwijze

Het succes ligt in de werkwijze van Seo Ready.

Seo Ready werkt met vaste designs die wij hebbben ontwikkeld en tot onze beschiikking hebben. Wij hebben een zeer ruime keuze in het aantal designs (2000+) en hebben voor elke branche wel een aantal mooie voorbeelden. Deze designs kunnen wij overigens nog geheel aanpassen aan een logo en huisstijl. Kleuren en Indeling zijn allen variabelen die wij kunnen aanpassen. Dit stelt ons in staat om snel een website te kunnen ontwikkelen die geheel aansluit op de wensen en doel van een klant.

Daarnaast heeft Seo Ready een hoogwaardig technisch team die voor haar klanten een kwaliteit dienstverlening biedt voor o.a.: koppeling CMS, modules en plugin’s, website ontwikkeling, design, hosting en service en onderhoud.

Deze werkwijze is efficient en effectief waardoor wij deze dienstverlening kunnen aanbieden tegen zeer aantrekkelijke tarieven zonder afbreuk aan kwaliteit. Zowel in het product als de service.